duminică, 11 octombrie 2009

Despre marime

Ok, probabil nu este cel mai bun subiect cu care sa incepi un blog, in masura in care cineva iti citeste textul vreodata iti asumi automat anumite etichete, dar, sincer, chiar este o chestiune care, de curand, ma tot calca pe nervi:
Problematica marimii penisului.
Toti barbatii sunt, intr-o masura mai mare sau mai mica, obsedati de asta. Cred ca numarul de masculi care a trecut prin adolescenta fara sa isi fi masurat dimensiunile obiectului este extrem de mic. Si de aici problemele, complexele, etc.
Totusi nu faptul ca exista o preocupare generala in legatura cu asta ma deranjeaza, este normal, daca este la suprafata si vizibila, o masori o compari, te ingrijorezi, te sperii... multumescu-ti doamne ca la tipe chestiile sunt mai putin vizibile, altfel am fi trecut si noi prin trauma masuratorii si comparatiilor privind adancime, largime, samd.
Ceea ce ma deranjeaza pe mine in legatura cu asta este urmatorul fapt: Concluzia generala ca, daca e mare e BINE. Cu cat mai mare cu atat mai bine. Daca s-ar putea sa fie un instrument cu care ai putea masura adancimea Gropii Marianelor asta nu ar fi de ingrijorat, ca de, femeie pe masura nu o sa gasesti niciodata, ci e de bine frate, e semn de mandrie.
Iar daca nu o ai peste medie, preferabil MULT peste medie, asta este grav. Inseamna ca nu esti bun la pat. Punct. Ai dreptul si datoria sa te complexezi restul vietii ca nu o ai mai mare.
Ah, si inca o chestie, la femei este de dorit sa fie cat mai stramta. Partida de sex ideala ar trebui sa se desfasoare intre o tipa cat mai stramta si un barbat cat mai dotat. Cu cat diferenta este mai mare cu atat mai bine, ca normal, ce poate fi mai placut decat sa bagi un picior marimea 45 intr-un pantof marimea 35?

Acum, am si eu de facut cateva precizari... Nu ca as fi experta lu' peste, sau ca i-ar pasa cuiva de parerile mele, dar ma rog:

1. Este logic imposibil ca majoritatea barbatilor sa aiba un penis mult peste medie. De-aia ii zice, dom'le, medie.
2. Dupa cum exista diferite dimensiuni la tipi, la fel se intampla si cu tipele ... chestia cu fiecare sac care isi gaseste petecul ... daca petecul nu este potrivit sacului nu este vina petecului ... si nici a sacului, si cu siguranta nu este un motiv de complexare, keep on looking!
3. Daca ti-ai gasit petecul, atunci ce sens mai are sa te complexezi de ceva? (de fapt de aici provine enervarea mea: de la ideea ca, un barbat care este extrem de bun in pat, de care tipa este MAI mult decat multumita, se poate complexa ca ea ar trebui sa isi gaseasca pe cineva cu aia mai mare ... sau respectiv este speriat ca, desigur, ea il va lasa, ca doar el nu o are chiar atat de mare, nu? si orice femeie cauta un barbat cu aia cat mai mare, nu?)
4. Daca e mare asta nu este neaparat de bine. Dimpotriva. Daca tipa iti spune ca i se pare cam mare, asta nu este un compliment, nu este un motiv sa pleznesti de fericire si sa te infoi ca un pepene.
5. Daca e mare asta nu este suficient. Nu este un motiv sa stai ca mortul in papusoi si sa dai de 3 ori din fund ca de, vorba ceea, este mare, ce ar mai putea dori cineva.
6. Per total, povestea cu nu conteaza marimea ci ce stii sa faci cu ea nu este un basm de adormit copiii.
Gata ca m-am plictisit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu